Dr. Klement Orsolya

Dr. Klement Orsolya

Marosvásárhely Orvostudományi Egyetem - Fogorvosi Karán végeztem fogorvosként 2004-ben, majd 2013-tettem Fogszabályozás szakvizsgát. Eddigi munkám során mindenféle korosztállyal dolgozhattam. 2004-2007 között marosvásárhelyi Gyermekfogászati Klinika Felnőtt fogászatán dolgoztam, majd 2010-2014 között Vácon bővítettem fogszabályozási tapasztalatimat. 2013. óta Gyermekfogászaton is dolgozok, jelenleg munkám legnagyobb részét felnőtt és ifjúkorúak fogszabályzó kezelésével töltöm.

Szeretem, hogy munkám során megszépítem a hozzám érkezők mosolyát, és ezáltal nő az önbizalmuk. Nagyon könnyen megtalálom a hangot bármely korosztállyal, ez segíti a bizalom kialakulását, és a kezelések oldott hangulatát. Nem gondnak, tehernek élik meg a hozzánk érkező páciensek a kezeléseimet, és főleg nem szorongva ülnek be a fogorvosi székbe, hanem minden egyes aktiváláskor örömmel nyugtázzuk az addig elért sikereket, és motiváltan haladunk a közösen kitűzött cél felé.

Legnagyobb kihívás számomra, amikor olyan komplex kezelések fogszabályozó részét vihetem, amelyhez az egyéb szakorvos kollégák összehangolt munkájára is szükség van. Együttes munkával helyreállítunk olyan nem megfelelő rágóképességeket, amelyeknek korrekciója lényegesen megkönnyíti a páciensek életét.

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa