Diagnosztika, konzultáció

Első konzultáció

Amikor egy páciens először jelentkezik fogászati rendelőnkben első lépésben megtörténik az anamnézis felvétel, majd a fogászati konzultáció során a páciens és a fogszakorvos személyesen találkozik, hogy a páciens elmondhassa van-e fogászati panasza, vagy egyéb a fogászattal feltételezhetően összefüggő problémája. A fogorvos és asszisztens megteremti a bizalom kialakulásához szükséges légkört, kapcsolatot, és alaposan kikérdezi a pácienst a pontos diagnózis érdekében.

Vizsgálat

Ezt követi a részletes szájüregi vizsgálat, majd szükség esetén röntgenfelvételek készítése, hogy a fogorvos felmérje a páciens fogazati állapotát.

Kezelési terv

Ezután a fogorvos tájékoztatja a pácienst a lehetséges fogászati kezelési lehetőségekről, és együtt kiválasztjuk az igényeknek és lehetőségeknek a legmegfelelőbbet.

Árajánlat

A kezelési terv mellé igény esetén részletes árajánlatot is készítünk.

Kezelések menete

a fogászati problémától és egyéni igényektől függ, hogy milyen lépései vannak az adott fogászati kezelésnek. Bővebben

Utánkövetés

A kezelések elvégeztével nem ér véget a páciens ellátása, hanem figyelemmel kísérjük gyógyulási folyamatát, és telefonon érdeklődünk állapotáról, és emlékeztetjük a fogorvosi előírásokról.

Re-call

Kiemelt figyelmet fordítunk visszajáró pácienseink fogazatának nyomon követésére. Értesítjük az esedékes szűrésekről és garanciákhoz kötődő kontroll vizsgálatokról.

Online-anamnézis

Az anamnézist itt is kitöltheti és elküldheti az időpontkérés mellé, hogy minél gördülékenyebb legyen a fogászati kezelés a megérkezés pillanatától a kezelés végéig.
 

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa