Szemléletünk

Általános szemléletünk – a páciensközpontúság

Zuglói fogászati központunk legfőbb célkitűzése hogy miden páciensünk elégedetten távozzon, szorongások és félelmek nélkül érkezzen, és ugyanígy töltse itt következő konzultációs idejét is. Éppen ezért szakmailag naprakész, felkészült, kreatív és barátságos csapat dolgozik folyamatos azon, hogy ezen célunk maximálisan teljesüljön! Minden professzionális és emberi értékünk a páciensek biztonságát és elégedett mosolyát szolgálják, legfőbb előnyeink pedig garantálják a kényelmét.

Fogászati kezelések során alkalmazott szemlélet

A fogászat munkatársai törekednek a páciensközpontú ellátásra, hogy minden páciens a lehető legkomfortosabban érezze magát a kezelések során és azt követően. Zuglói fogászatunkon a legkorszerűbb, és biológiai szempontból is leghumánusabb és legkíméletesebb módszereket, technológiákat alkalmazzuk minden fogászati ellátás során.
A fogorvosok a vizsgálatok és a kezelések során holisztikus szemléletmódot követnek. Ezért van szükség az első alkalommal a részletes állapotfelmérésre, a korábbi nemcsak fogászati-, hanem egyéb betegségek, folyamatok részletes feltárására.
A fogászat szakorvosai, csak olyan certifikátummal rendelkező anyagokat alkalmaznak a rendelőben, amelyek az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát minimalizálják, mindamellett, hogy az eredményes gyógyulási folyamatokat hatékonyan segítik elő.
Szem előtt tartjuk a minimál-invazív eljárások érvényesülését, azaz kizárólag akkor, és olyan mértékű fogászati beavatkozásokat végzünk csak, amely feltétlenül szükséges az elérni kívánt célokhoz.

A fogászati kezeléseken túl

Szemléletünk nemcsak a kezelések során érvényesül. Az épület, a váró és a rendelői helységek egyaránt nyugodt, ellazult hangulatot tükröznek. Biztosítottuk az épület és a beltéri helyiségek uniós előírásoknak megfelelő akadálymentes megközelítését. Az elfogadás és nyitottság nemcsak általános szemléletünk fontos része, hanem aktívan teszünk azért, hogy munkánk során megvalósuljon. Igény esetén olyan kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítik a tényleges ellazulást, hogy a páciens félelmek és szorongások nélkül érkezzen a következő fogászati konzultációra. Bővebben wellness szolgáltatásainkról (link:wellness)
Túlzott mértékű félelemek, ill. fogorvos fóbiával rendelkező páciensek esetén megelőző szorongásoldó kezelésre van lehetőség. Megalakulásunk óta a fogászati kezelések mellett pszichológiai kezeléseket is nyújtunk, így mára már a két területet képviselő szakemberek összehangolt munkája és a sok tapasztalat segíti a szorongások, félelemek hatékony megszüntetését. Ezek a kezelések teljesen elkülönülten, egymás zavarása nélkül zajlanak, de igény esetén a szakpszichológus munkatárs speciális módszerekkel és tapasztalatával felkészíti a pácienst a fogorvossal való találkozásra és a későbbi fogászati ellátásokra is.
Az épület körül korlátozott számban zárt és nyitott parkolási lehetőség áll a klinikára érkezők rendelkezésére, továbbá az utca egészében szintén díjmentes a parkolás. Így kitűnő megközelítési lehetőséget nyújt az M3-as autópálya budapesti vonzáskörzetéből érkező páciensek részére is (mint Fót, Veresegyház, Dunakeszi, Gödöllő irányából)

 

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa