Rendelőink

Zuglói Pszichológiai Központ célja

2011-ben jött létre pszichológiai központunk, és azóta fennálló közös alapelvünk és célunk a team-munka, a rendszerszemlélet, az elmélyült, minőségi pszichoterápiás munka, a rendszeres szupervízió, az állandó továbbképzés. Jelenleg is folyamatosan képzésben veszünk részt.
Az esélyegyenlőséget szem előtt tartva minél szélesebb célcsoportot próbálunk ellátni, hogy a bármilyen problémával vagy igénnyel hozzánk forduló kliensek útmutatásunkkal megtalálják a számukra megfelelő módszert, amellyel segíteni szeretnénk az elérni kívánt célokat, fejlődési lépéseket, változásokat. Az általunk ellátott korosztály a 4 éves kortól a felnőtt korosztály bármely korcsoportjáig terjed.

Pszichológiai rendelőink

A pszichológiai központhoz tartozik jelenleg 1 család-és párterápiás szoba, 1 egyéni gyerekterápiás szoba, 2 csoport helység. Az épület, a váró és a rendelői szobák egyaránt nyugodt, ellazult hangulatot közvetítenek. Biztosítottuk az épületnek és a helyiségeknek az uniós előírásoknak megfelelő akadálymentes megközelítését. Az épület körül korlátozott számban zárt és nyitott parkolási lehetőség áll a kliensek rendelkezésére, az utca egészében szintén ingyenes a parkolás.

 

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa