Fogfehérítés

Miért érdemes?

Az egészségesen ragyogó fehér fogak ápolt és fiatalabb külsőt kölcsönöznek, szebbé teszik az arcot, s ezáltal magabiztosabban, elégedetten mosolyoghatunk.

Eredmények

Az elszíneződések megszünthetők, 1 óra alatt akár 6-8 árnyalattal világosabb fogszínt érhetünk el.

Miért a legjobb fogfehérítés?

 1. Garantált az esztétikus változás, mert megfelelő hatóanyagot tartalmaz az általunk alkalmazott professzionális fogfehérítő rendszer. Sajnos a nagyon olcsó fogfehérítések népies nyelven egyszerű szódabikarbonát tartalmaznak vagy egyéb olyan vegyületekből állnak; amelyek bár fehérítő hatásúak lehetnek, de a fogfehérítő lámpa fényére immunisak, és nem tartalmazzák a fogfelület remineralizációjára ható összetevőket, azaz az ásványi anyagok beépülését (forrás: Dental Hírek). De mi garantáljuk, hogy nálunk professzionális kezelésben részesül. Győződjön meg erről rendelőnkben.
 2. Ínyvédő DAM és szájterpesz alkalmazása, mely megvédi minden esetleges mellékhatástól.
 3. Fogfehérítéshez a kiváló minőségű professzionális plazmalámpát és BEYOND WhiteSpa vagy Opalescence fogfehérítő anyagot alkalmazzuk.
 4. Garantált a kíméletes megoldás: csak olyan fogfehérítő anyagokat és eszközöket alkalmazunk, amelyek certifikátummal rendelkeznek, klinikailag teszteltek.
 5. Fogérzékenység esetén (amennyiben nem kontraindikált a fogfehérítés) javasoljuk a fogfehérítés előtti fogzománc erősítő kezelést és otthoni kúrát, hogy a fogai még nagyobb védelemben részesüljenek a fogfehérítés során.
 6. Garantáltan szakképzett kezekbe kerül, alapos státusz felvétel és előkészítés, fogkő eltávolítás és polírozás előzi meg a kezelést. Az összesen 20-60 perc kezelési idő alatt folyamatosan figyelünk Önre. Biztosítjuk, hogy elkerülje a nem várt eredményeket, amit sajnos egyre több rendelőben illetve ún. smiling bar szolgáltatóknál tapasztalnak a páciensek. (pl. futószalagszerűen végzik  nem megfelelően képzett szakemberek a kezelést magukra hagyva a pácienseket a kezelés alatt, így esélyük sincs jelezni esetleges problémájukat, érzékenységüket, így nem tudnak időben és szakszerűen segíteni, megoldást nyújtani. forrás: Dentál Hírek)
 7. A dentálhigiénikus a kezelést követően szakszerűen ellátja hasznos tanácsokkal, hogy az elért eredmény hosszantartó hatását hogyan tudja megőrizni, hogyan tudja minimalizálni az újabb elszineződési folyamatot.
 8. A dentálhigiénikus személyre szabott szájhigiénés és fogápolási tanácsokkal látja el (nem mindegy pl. hogy ki milyen típusú fogkrémet, fogkefét, öblögetőket és egyéb fogköztisztító eszközöket alkalmaz és hogyan.)
 9. Fogfehérítést követően igény esetén otthoni fogzománc erősítő kúrát rendelhet, amellyel hozzásegíti fogai épségének megőrzését, ellenálló képességének javítását.
 10. Garantáltan jól érzi magát, hiszen nálunk nemcsak mosolya szépül meg, hanem igény esetén a kezelés előtt vagy azt követően ellazulást segítő professzionális masszázskezelésben részesülhet megújult masszázs stúdiónkban.

Mennyire biztonságos ez a fehérítési eljárás?

TELJES MÉRTÉKBEN BIZTONSÁGOS!

Mivel a fogfehérítés egy ún. hideg és UV/IR szűrt fénynyalábot használ, így a fogidegek és lágyrészek nem károsodhatnak. A fogfehérítő zselé vízbázisú, ezért nem károsítja a fogzománcot, illetve a professzionális ínyvédelem miatt egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel sem.

A fogfehérítés menete

 1. A fogfehérítés előtt lepolirozzuk a fogak felszinét, ha szükséges javasoljuk a fogkő eltávolítást, mert amíg a felszint fogkő ill. külső bevonat fedi, nem képes a fogfehéritő anyag megfelelően hatni.
 2. Meghatározzuk a kiindulási fogszínt, egy ún. fogszínkulcs segitségével.
 3. Speciális ínyvédő DAM-ot helyezünk fel, amely eltakarja, védi az ajkakat a kezelés során.
 4. Majd egy ínyvédő géllel bekenjünk az ínyt és a lágyrészeket, hogy a magasabb koncentrációjú fogfehérítő zselétől megóvjuk azokat.
 5. A fogfelszínre felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet speciális plazma lámpával megvilágítunk.
 6. A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogakat.
Fogfehérítés során így a fogfehérítő anyag a lehető leghatékonyabban éri el a kívánt hatást.

Otthoni fogfehérítés

Fogfehérítés otthon is végezhető sínes fogfehérítővel, amelyet előzőleg a fogsorminta alapján készítünk el fogtechnikai laboratóriumunkban. Ez a megoldás jóval időigényesebb és kevésbé hatékony.
 
 

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa