Fizetési módok

A BalanceMED3 Fogászati és Pszichológiai Központban alábbi fizetőeszközök elfogadásával nyújtjuk szolgáltatásainkat:

Bankkártya, Hitelkártya, EP kártya, SZÉP-kártya.

A BalanceMED3 Fogászati és Pszichológiai Központban az alábbi Egészségpénztári tagok számára elérhető EP kártya fizetési lehetőség, mely felhasználható bármely fogászati és pszichológiai szolgáltatás esetén.

A BalanceMED3 Klinika 2011 novemberében csatlakozott a Zugló Városkártya elfogadó helyek közé, így minden Zugló Kártyás Páciensünknek állandó 8% kedvezményt biztosítunk*, és időszakosan szájhigiénés kezelés csomagra akár 55% kedvezmény is elérhető.
*Egyéb kedvezményekkel (pl Balancemed3 Fogászati Kártya) nem összevonható.

OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya elfogadás a BalanceMED3 zuglói fogászati rendelőjében! 2012-ben a BalanceMED3 Fogászat csatlakozott a SZÉP kártya elfogadó helyek közé. Tegye szebbé illetve őrizze meg mosolyát és testi-lelki egészségét SZÉP kártya fizetőeszközzel.

Szabadidő - Rekreációs és egészségmegőrző célú- szolgáltatási körbe tartozó fog- és szájápolási (dentál higiéniai), röntgen diagnosztikai, pszichológiai és egyéb humán egészségügyi ellátásokat nyújtunk SZÉP kártya fizetőeszköz elfogadásával. Egyéb humán egészségügyi szolgáltatásnak minősülnek pszichológiai és masszázs szolgáltatásaink egyaránt.


 

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa