Fogászati röntgen

Fogászati klinikánkon a legkorszerűbb, minimalizált sugár terheléssel működő röntgen diagnosztikai eszközpark áll a rendelkezésünkre.
Fogászati klinikánkon a Vatech tipusú gépparnak köszönhetően korszerű, minimalizált sugár terheléssel működő röntgen diagnosztika áll a klinika rendelkezésére.  A pontos és részletes diagnózis elengedhetetlen a tökéletes implantációhoz, fogszabályozáshoz, egyéb fogászati kezelésekhez. Fontosnak tartjuk, hogy az ehhez szükséges felvételek a lehető legkorszerűbb technikával, biztonságos környezetben, helyben készüljenek el azonnal.

Az egyszerű kis fogfelvételtől a panorámaröntgenen keresztül a tele-röntgen felvételig minden rendelkezésre áll, és mire készhez kapja felvételét, fogorvosa már a kezelési programban tanulmányozhatja leletét.

OP-felvétel

panoráma röntgen felvétel

Kis fogfelvétel

Ráharapásos felvétel (röntgen)

Áttörésben visszamaradt fog, gyökér, nyálkő, idegentest, csonttörés esetén; higiénikus; ülő helyzetben végzett; pár percet vesz igénybe.

Teljes státusz felvétel

Több kis felvétel készül, amelyek célja, hogy minden fog látható legyen a felvételeken; higiénikus; ülő helyzetben végzett; 10-12 percet vesz igénybe.

Alsó vagy felsô status felvétel

Kis felvételek készülnek, hogy összességében mutassák az alsó vagy felső állkapocs fogait; ülő helyzetben végzett; 10-12 percet vesz igénybe.

Teleröntgen felvétel

Koponyafelvételről, amelyet elsősorban fogszabályzáshoz kérnek; oldalirányú; álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

Kézfelvétel

Elsősorban gyerekeknél kért felvételtípus, amely a csontosodás mértékének meghatározására szolgál. A fogszabályzás tervezését elősegítő felvétel. Álló helyzetben végzett; 5-6 percet vesz igénybe.

Digitális fotó fogszabályozáshoz

Időpont kérés

Üzenet tartalma

Fájl csatolása

Megfelelő idősávok

Szolgáltatások

Kezelés típusa